Jos vasta webhotelli on tilattu, tai ei vielä sitäkään, webser auttaa eteenpäin. Valikoimista löytyy varmasti hyviä ideoita ja riittävän kokoinen koti nettisivuillesi ja sähköposteillesi.

Yhteistyömme voi alkaa jo suunnitelmista lähtien. webser auttaa valitsemaan sopivan webhotellin ja mausteet. Jos sinulla ei ole vielä domainiakaan, hommataan semmoinen.

Kun perusta on kunnossa, valitaan työkalut. Joomla! ja WordPress ovat yleisimpiä ja kaiken lisäksi ilmaisia julkaisujärjestelmiä, joita kehitetään ja päivitetään jatkuvasti. Päivitys- ja ylläpitotyökalun käyttö on suositeltavaa. Edellä mainittuihin on saatavilla monenlaisia lisäosia helpottamaan liiketoimintaasi tai harrastuksesi esilletuomista ja seurantaa.

Joomlaan voidaan asentaa esimerkiksi uutiskirjeohjelma, jolla tiedottaminen ja tarjousten lähettäminen onnistuu helposti. Voit tutustua ohjelmaan osoitteessa Acyba.com.

Sivuston väri- ja tyylimaailman valinnan jälkeen webser valmistelee sivuston ja syöttää toimittamasi sisällön omille paikoilleen.

Webser tekee kotisivut yritykselle, yhdistykselle, seuralle tai vaikka kissalalle, kennelille tai yksityiselle. Nettisivut voivat olla ns. käyntikorttisivu, jossa esim. yrityksen tai yhdistyksen toiminta esitellään ytimekkäästi yhdellä sivulla tai loputtoman laaja kokonaisuus, jossa kaikilla asioilla on oma tyylikäs sivunsa täynnä asiaa.

 

 

Kotisivut alusta loppuun webseriltä, alk. 190 euroa.

 

 

 

Go to top