Jotta nettisivuista saisi täyden hyödyn, on syytä päivittää sisältöäkin.

Sisällön päivittäminen

Toisille riittää pelkän osoitteen ja puhelinnumeron näyttäminen www:ssä, mutta monella sattuu ja tapahtuu niin usein, että uutisten, artikkeleiden, tapahtumien, yms. päivittäminen, lisääminen ja poistaminen vievät tuhottomasti aikaa.

Jos ja kun sitä aikaa ei aina ole riittävästi, voit säästää senkin mitä päivittämiseen kuluisi, antamalla päivitysrumban webserille. Laitat haluamasi tekstin ja/tai kuvat vaikka sähköpostitse, niin ne putkahtavat sivuillesi kaiken kansan tietoisuuteen. Ja ilman kiireessä tulevia kirjoitusvihreitä. Jos bongaat webserin päivittämästä tekstistä kirjoitusvirheen, saat sen päivityskerran ilmaiseksi.

Kova on lupaus, mutta kova on alakin. Jonkun on käytävä taistoon huolimattomia sohlaajia vastaan.

Jos haluat itse hoitaa sisällön ylläpitämisen, sekin käy. Suositeltavan järjestelmän (Joomla) kanssa tietojen ajantasallapitäminen on varsin helppoa.

 

 

Uutisten ym. päivitys webseriltä alk. 180 euroa/vuosi.

 

 

 

Ohjelmiston ylläpitäminen

Käytettävyyden ja tietoturvan tähden myös nettisivujen pyörittämiseen käytettävän ohjelmiston päivittäminen on tärkeää. Jos olemme niin sopineet, webser hoitaa senkin. Lisäksi tarjolla on tietoturvaa parantavia apuohjelmia ja esim. sivuston automaattinen varmuuskopiointi.

 

 

 

 

 

 

 

Sivustolla/webhotellissa käytettävän ohjemiston päivitys sisältyy ylläpitosopimuksen hintaan.

 

 

 

Go to top